Om Byggmester Yngve Ellingsen AS

Tømrerbedriften

Byggmester Yngve Ellingsen AS leverer byggmester- og tømrerarbeid av høy kvalitet. Våre kunder er innen det offentlige, næringslivet og private. Etter nesten 25 års drift vet vi hvilke samarbeidspartnere vi kan stole på innen de ulike håndverksfagene; vi står inne for deres kvalitet. Vi holder til i moderne lokaler i Olsvik med en fantastisk utsikt over Askøy og innseilingen til Bergen. Vi i Byggmester Yngve Ellingsen tar på oss både store og små tømreroppdrag i Bergen og omegn, fra å sette inn et vindu til totalentrepriser.

Totalentreprenør

Vi har 22 VW transportere fullt utstyrt med verktøy til de fleste oppdrag. Byggmester Yngve Ellingsen AS er godt kvalifisert til å påta seg de fleste oppgaver innenfor bygg og anlegg, og er godkjent for ansvarsrett tiltaksklasse 2, utførende. Vi er godt kvalifisert til å påta oss de fleste arbeidsoppgaver innenfor bygg og anlegg, og har ofte opptrådd som totalentreprenør- både i regi av fylket, kommune, stat og private aktører. Vi har erfaring med oppføring av hus og hytter, bygging av terrasser, rehabilitering av fredede bygg, rehabilitering innvendig og utvendig av privatboliger og næringsbygg, tilbygg, garasjer mm. Etter mange års drift har vi knyttet til oss gode og erfarne samarbeidspartnere innen blant annet grunnarbeid, elektro, VVS, blikkenslager, murerarbeid, malerarbeid og arkitekttjenester.

Norske fagbrev, norsk språk

Vi har tømrere med lang fartstid i tømreryrket som legger sin stolthet i godt utført arbeid. Erfaring gir trygghet, og alle våre tømrere har norske fagbrev og kommuniserer på norsk. For å sikre rekruttering til tømreryrket har vi som lærlingbedrift til enhver tid tilknyttet oss 3- 4 lærlinger. Fra Yngve Ellingsen startet opp firmaet i 1993 har byggmesterfirmaet vokst til 35 ansatte. Vi er opptatt av et godt arbeidsmiljø og sikkerhet på arbeidsplassen, de ansatte er vår viktigste ressurs.

Meny